Haar naam is Saskia….

Gepubliceerd door Martine op

Haar naam is Saskia, zij houdt intens veel van dieren, heeft verschillende passies en haar fotografie talent spreekt steeds tot ons hart en op ons gevoel.

DSC_0382.jpg

 
Meestal zijn haar foto’s zo gemaakt dat een tekst er niet bij hoeft, zo sprekend , maar het maakt het alleen maar nog leuker en humoristischer als je leest wat Saskia zelf bedenkt bij die foto, vaak lig je dan dubbel van het lachen, haar foto reportages zijn altijd een must en een gegeert iets op ons whiskers forum, zij kan prachtige beeldverhalen vertellen, zo mooi dat wij vinden dat een boekvorm zelfs een succes zouden hebben.
 
Saskia is meer dan een goede fotografe, zij is vrijwilligster bij http://www.dierenthuis.nl

Katten 
 
 
 
 
Diertjes die een trauma hebben opgelopen kan Saskia terug met haar engelen geduld rustig maken en het vertrouwen in die mens terug te winnen.
Daar is talent en gevoel voor nodig….en dat heeft zij zeer zeker.
De meest schuwe diertjes krijgt zij relaxt op de foto.
Kees is daar het levende bewijs van…

DSC_0036.jpg

 
 
In haar opmerkingen is ze altijd direct maar grappig, je kan het haar nooit kwalijk nemen als ze een vingertje naar ons opsteekt want altijd zit er een humoristische achtergrond bij.

aDSC_4295.jpg

 
Ze is het vrouwtje van onze hoofdredactrice Mieps, en die poes heeft haar pootje gelegd op Wally, zij zijn een digitaal koppeltje ….
 
 
Ja op ons Forum is het niet saai….buiten dat er over onze katten gepost wordt hebben wij het nog over véél andere dingen…
 
Maar ik wijk af….het gaat hier over Saskia…Lachen

chico.jpg

 
 
Haar katten hebben een geweldig leventje, buiten het feit ze veel aandacht krijgen zijn ze ook nog eens fotogeniek, tja oefening baart kunst zullen we maar denken.
Maar de meest komische stunts zien we hier voorbij komen, Saskia is erg creatief, ze vermaakt zich met haar katten en deelt die vreugde met ons door haar prachtige foto’s met ons te delen.

DSC_0361.jpg

 
 
Als Saskia bij je op bezoek komt, zijn je katten (of HONDJES) want ze houdt van allemaal, sst. Mieps mag dit niet horen ….niet veilig voor haar camera, de meest gekke capriolen zie je je eigen katten doen voor haar camera, hoe ze het verzonnen krijgt , we staan er elke keer van te kijken, want zo kennen wij onze eigen katten niet eens.
Ze krijgt de meest luie kat in beweging….maar zelf is ze ook overactief , misschien werkt het inspirerend naar onze katten toe

DSC_0571.jpg

 
Haar schrijftalent is ook echt geweldig, net als Korica op ons Forum, kunnen deze dames schrijven …..je leest het met plezier in één keer door….en je lacht erbij want je ziet het hele spectakel zo voor je ogen gebeuren.

DSC_0595.jpg

 
 
Laten we genieten van haar foto’s en van haar katjes, want zij stelen hier ook meer dan eens met plezier voor onze ogen de show…
 
Saskia bedankt dat je bij ons bent….jij maakt whiskers nog leuker.

DSC_3128.jpg

DSC_3346.jpg

DSC_4292.jpg

DSC_4317.jpg

DSC_5584.jpg

DSC_5675.jpg

DSC_5684.jpg

DSC_6926.jpg

DSC_7031.jpg

DSC_9663.jpg

DSC_5678.jpg

DSC_6944.jpg

Alle Katjes huize Miep …Zoenen

 
Categorieën: Uncategorized

6 reacties

Saskia · mei 25, 2011 op 10:58

Wat een eer!!!
En al mijn schatjes hier!!!
Miep vindt het niet meer dan terecht, maar ja… Miep is Miep zullen we maar zeggen…

Wendy · mei 25, 2011 op 11:40

Saskia is TOP!!!!!

Martine · mei 25, 2011 op 11:56

Helemaal met je eens Wendy.-;)

Saskia · mei 30, 2011 op 14:35

Dank jullie wel!

Frank · mei 30, 2011 op 17:05

Ja miep is een slag apart poezel zullen we maar zeggen
Frank

Frank · mei 30, 2011 op 17:20

Ik kan niet anders dan dat beamen
Verder is ze ook een heel erg goed fotokonijn 😉

Gesloten voor reacties.