Squirrel On My Shoulder

Gepubliceerd door Martine op

Jaren geleden had ik een video , maar jammer genoeg is deze niet meer in mijn bezit, doch  het verhaal is me steeds bijgebleven omdat het zo pakkend ontroerend en humoristisch was… ook leerzaam.

Na lang zoeken op het web heb ik het eindelijk gevonden, wat ik na zoveel jaren  gezien had…. en nu terug van genoten heb.

Ik moest alleen heel diep graven in mijn geheugen naar een naam van de maker ervan John Paling en de naam van de film -> documentaire, kwam meteen naar boven met het vinden van John zijn website, Squirrel On My Schoulder,als je een dieren liefhebber bent, is dit echt een aanrader….. 

Geniet ervan,  jammer genoeg is de film kwaliteit minder maar het verhaal is er niet minder leuk om, 25 minuten  puur natuur…. en kennis als je ooit een kleine eekhoorn vind in het bos….. hopelijk  niet want in de vrije natuur is altijd het beste.

Dankje wel John Paling  ….

 


 

http://www.johnpaling.com/GEK%20Project/page2/

 

 

 


1 reactie

mar10 · maart 4, 2014 op 18:28

voor het einde van dit jaar leef ik niet meer,,waarom dan al die moeite?mar10

Gesloten voor reacties.