De natuur in beeld.

Gepubliceerd door Martine op

eekhoorntjes

eekhoorntjes

IMG_4182.JPG

Eekhoorntjes zijn duidelijk populairder gezien de reacties die we krijgen… Lachen

IMG_4197.JPG

IMG_4203.JPG

IMG_4214.JPG

IMG_4188.JPG

IMG_4220.JPG

IMG_4221.JPG

IMG_4240.JPG

IMG_4244.JPG

IMG_4247.JPG

IMG_4254.JPG

IMG_4262.JPG

IMG_4272.JPG

IMG_4313.JPG

Wally zit te genieten in zijn katten ren.

IMG_4316.JPG

IMG_4317.JPG

IMG_4318.JPG

IMG_4319.JPG

Froemel.

IMG_4320.JPG

IMG_4326.JPG

IMG_4324.JPG

IMG_4303.JPG

Even lachen, wat is dit…..

IMG_4304.JPG

IMG_4305.JPG

daar is’t ie….. een eekhoorntje ….

 

IMG_4300.JPG

Zo dat waren ze weer, de foto’s op mijn camera, hopelijk hebben jullie er ook zo van genoten net als ikzelf altijd doe…..

 

de natuur is en blijft prachtig, rustgevend, en hoopvol….

Draag er zorg voor, ze is het echt waard.


4 reacties

Ellen Denkers · maart 23, 2015 op 23:21

Ik heb ook weer genoten van je foto’s. Bij ons zat er vorig jaar 1 maar dit jaar heb ik hem niet gezien. Dus ik geniet van de capriolen die ze in jouw tuin maken. Het blijven grappige beestjes om te zien. De foto’s van de kauw en het eekhoorntje op het huisje zijn ook heel leuk.
Mooie katten heb je ook. Ik zelf heb een britse korthaar (blauw) en een europese korthaar zoals ze het hier noemen maar is gewoon een straatkat. En zijn is zeker zo lief als mijn britje, die kan nogal eens een kattekop zijn. Vooral als ik haar nageltjes wil knippen dan krijst ze alles bij elkaar, dat is dus elke keer weer een hele toer 🙂

Martine · maart 24, 2015 op 10:02

Hallo Ellen,
Jij maakt ook prachtige foto’s heb je website al verschillende keren bezocht, jouw toestel zal ook veel professioneler zijn dan dat van mij, ik ben een amateur, maar geniet er niet minder om, en dit delen is gewoon leuk…. op internet staat al teveel miserie (ellende) dus maken wij het tegen gewicht van wat vrolijker berichtjes….
Ik heb ook altijd aanlopers van katten gehad, maar toen ik in NL woonde op een appartement wilde ik graag eens een raskat omdat gezegd werd dat die rustiger zijn…. maar een kat blijft een kat natuurlijk….. zo is Wally in mijn leven gekomen, en Froemel omdat Wally wel veel alleen zat terwijl ik werkte…. ik voelde me zo schuldig, als ik nu zie hoe goed die twee elkaar aanvullen, samen spelen, samen buiten zitten, ze apen elkaar echt na en zijn een steun voor elkaar want ze zoeken elkaar meestal op.
Beiden zijn erg gehecht aan ons ook, komen altijd bij TV kijken bij ons liggen….. zelfs als we gaan slapen volgen ze ons naar de slaapkamer….
Dieren en de natuur is het mooie in ons leven en de wereld.

Truus Breevaart · april 12, 2015 op 15:11

Hallo Martine,
Wat een prachtige foto’s heb je weer gemaakt.
Jullie genieten nog steeds van de dieren en de natuur!
Groeten van Truus

Martine · april 12, 2015 op 19:16

Hallo Lieve Truus, zo kun je ons op afstand volgen,leuk he.
Ja dieren zijn altijd al mijn passie geweest en nu ik hier weer de volle ruimte heb blijkt het aanstekelijk om die ruimte ook te benutten met jawel, nog meer diertjes hahahaaa
Dieren geven rust en ontspanning en natuur is zo mooi….
Liefs van ons beide.

Gesloten voor reacties.