Froemel is stabiel

Gepubliceerd door Martine op

Ondertussen zijn we weer enkele weken verder en mede dankzij snel ingrijpen van onze DA Dirk Louis uit Mechelen gaat het beter met Froemeltje.

We zijn ook een echo laten maken in dierenkliniek Artemis te Mechelen en daaruit is gebleken dat onze schat zwaar hartfalen heeft en daardoor een bloedklonter in zijn poot had waardoor deze verlamd was.

Omdat we hier op tijd bij waren is dat weer goed gekomen alhoewel goed, Froemel zal nooit echt beter worden, nu is het proberen om hem te ondersteunen met de juiste medicijnen en dat is een hele opgave bij een kat.

Elke dag opnieuw is het improviseren en hopen dat alles erin gaat want twee keer daags vijf pillen is niet niks….

s’Morgens lukt het via een snoep stick waar ik een pilletje in verberg, en s’avonds als hij geen zin heeft in een snoep stick spuitje  in zijn mond met liquit snack van vita kraft, één pil  gaat wel door zijn eten en dan zijn we weer erg blij als het gelukt is….

Ondertussen werken de medicijnen en slaapt Froemel heel veel maar het belangrijkste is de zware ademhaling is minder en we ontlasten zo zijn hartje.

De symptonen waren niet niks, vocht op zijn longen zijn hart en buikholte met vocht afdrijvers is alles wat onder controle, Froemel heeft ouderdoms HCM, in principe kun je hier nog wat mee leven , alleen is de vraag hoelang houdt het hartje dat vol, we duimen dat we nog wat tijd krijgen samen en ondertussen koesteren we elk moment dat we samen nog kunnen genieten.

 

Met speciale dank aan DA Dirk Louis uit Mechelen, en Frederic Bouvez van dieren kliniek Artemis Mechelen