Hetdierenthuisje nieuwe locatie in Geel.

Gepubliceerd door Martine op

Voor wie hetdierenthuisje nog niet kent…. het is de Vlaamse versie van Dierenthuis in Almere Nederland, maar deze is gelegen in Geel ,Belgie en evenzeer een paradijs voor diertjes, meer zelfs, door het kleinschaliger model zelfs NOG gezelliger en huiselijker….

Vandaag was het de eerste kennismaking met HETDIERENTHUISJE in  Geel, op hun nieuwe locatie dus, voorheen gelegen te Brecht, bekend onder alle  dieren vrienden.

Whoopi herinneren jullie allemaal wel nog, het katertje met twee kunstheupjes dankzij de hulp en inzet van Hetdierenthuisje, en zijn vele vrijwilligers en sponsors.

We zijn fier te mogen vertellen dat ook wij al jaren een hart voor hetdierenthuisje hebben en geholpen hebben waar het kon, en vanaf nu gaan we zeker door met steun geven omdat we met eigen ogen weer hebben kunnen vaststellen  hoe netjes en goed Sonja en Peter het allemaal beheren.

Vandaag was het een speciale dag, Hetdierenthuisje had een speciaal evenement georganiseerd met een ontbijt en daarna een monoloog van een bekende actrice toneel speelster, ook bekend als Mega Mindy oma….

megaMindyOpaOma.jpg

hetdierenthuisje 8juni2014.png

hetdierenthuisje 8juni.png

Maar om mijn verhaal van vooraan te beginnen, we werden hartelijk ontvangen door hetdierenthuisje, onze namen stonden netjes in een lijst omdat de deelname beperkt was vanwege de plaatsen, moest je op voorhand reserveren en bij aankomst  kregen we  een lekker verse appelsiensap en cava als start.

Daarna mochten we plaatsnemen op het terras  in een open  tent, waar tafels netjes gedekt stonden, en een heerlijk uitgebreid en super mooi verzorgt ontbijt  voor ons geserveert werd, met verse pistolets naar hartenlust,beleg, kaas, confituur, echte boter en verse koffie.(of thee)Zelfs een warm gebakken roerei werd geserveerd en een gezonde yohurt met vers fruit .

Alles werd netjes aan tafel gebracht door de vrijwillig(st)ers.

DSC_0398.jpg

DSC_0397.jpg

Nadien kregen we een uitgebreide rondleiding op hun nieuwe Dierenthuis locatie.

DSC_0400.jpg

Peter en Sonja.

DSC_0393.jpg

DSC_0394.jpg

DSC_0395.jpg

DSC_0396.jpg

DSC_0399.jpg

Zoals je kunt zien erg verzorgd van meet af aan, de katten hebben vrije loop en toch veel verstop plekjes, en eigen plekjes, een tuin die catproof is met een groot gazon, en er was ook een leuke markt aanwezig waar je ten voordele van hetdierenthuisje leuke katten gadgets kon kopen, zoals wij gedaan hebben voor onze katten ren, mooie gekleurde in hout uitgesneden katten profielen om de muur op te vrolijken, foto’s volgen later.

Maar er was meer…. na de grote rondleiding, inclusief aaien en knuffelen van de diertjes werden we ontvangen in de grote loods waar een monoloog plaatsvond van onze beroemdheid Nicky Langley en haar muziekkant en technische achterban.

Het elfde gebod….jullie al bekend ? Nee…?
Kom dan maar kijken als hetdierenthuisje nog een voorstelling geeft echt een aanrader.

Buiten dat moet gezegd worden, dat alles er piekfijn uitziet het ontbijt was even mooi gebracht als op een vijfsterren hotel, alles netjes per persoon op een bordje geen buffet waar de eerste alles door elkaar trekken en het beste eruit halen, maar voor iedereen van eerste tot laatste een verzorgd ontbijt zoals je het wenst.

Ook verse koffiekoeken waren aanwezig!

 

Tijdens de voorstelling werd er gelegenheid tot drankjes aangeboden en zelfs ijsjes…. met dit lekkere weertje moeten wij jullie niet bevestigen dat wij een waanzinnige leuke dag hebben beleefd en hier nu van nagenieten, Sonja en Peter terug te zien na alle woeste arbeid, en te zien hoe gelukkig alles daar is, daar worden wij ook oprecht blij van.

IMG_1501.JPG

IMG_1502.JPG

IMG_1505.JPG

IMG_1506.JPG

IMG_1511.JPG

IMG_1504.JPG

Voor wie hetdierenthuisje  beter wilt leren kennen ga eens naar,

www.hetdierenthuisje.be

 

Sonja en Peter, we gaan jullie blijven steunen, we zien dat het allemaal ten goede komt van de diertjes daar gaan we voor met zijn allen.

Nog veel succes toegewenst en tot een volgende.

Dit is  echt heel goed georganiseerd!

Oh ja wie op zoek is naar een kitten….. er zijn er weer veel te adopteren bij hetdierenthuisje echt ik moest mezelf serieus beheersen…. ga kijken!